Zoeken binnen onze website
Trefwoord:
Projectinformatie downloaden
Projectnummer:

Wat kunt u van ons verwachten

Bouwen op ervaring

Bouwen op ervaring

Wij hebben ruim dertig jaar kennis en ervaring in woning- en utiliteitsbouw, wat onder meer terug te zien is in de vele gerealiseerde projecten, zie ook: Projectvoorbeelden.

Kwaliteit in eigen huis

Als aannemersbedrijf passen wij de modernste bouwtechnieken toe en werken we volgens maximale kwaliteitseisen. Als erkend leerbedrijf besteden we bovendien veel aandacht aan scholing en veiligheid.

De productie van kunststof gevelelementen en gespecialiseerde houtbewerking hebben wij in eigen beheer. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van duurzame kwaliteitsmaterialen, het is ook nog eens goed voor uw portemonnee!

Service gaat verder

Wij geloven in een persoonlijke benadering en zijn van mening dat de service niet stopt als de laatste steen is gelegd. Wij verlenen daarom uitgebreide nazorg zodat ieder project tot een goed einde wordt gebracht.

In de loop der jaren heeft Aannemersbedrijf A.M.J. op ’t Hoog & Zn. uiteenlopende projecten uitgevoerd voor zowel particuliere als zakelijke markt. Diverse, door ons gerealiseerde projecten vindt u bij: Projectvoorbeelden. Voor meer informatie of een afspraak met onze adviseur belt u naar 013 - 513 36 15.